Ha valaki úgy dönt, hogy a jövőben nem kíván gyógyszeken élni, az nyilván elegendő "tudást" halmozott föl magában ahhoz, hogy azt megvalósíthassa.

2011. április 13., szerda

Cékla a magyar aloe vera

"Egyébként is az a mondás járja: Isten ajándéka Magyarországnak a cékla, vöröskáposzta, paradicsom és sárgarépa."

A fokhagymát kihagyták!!!!
----- Original Message -----


Az alábbi összeállításhoz a következő kiegészítést teszem:

A céklában van egy erős,rákellenes hatóanyag,a BETAIN !

Orvosi kísérletekkel már sokszor igazolták a fantasztikus rákellenes hatását .
A vér oxigenizálásában nagy szerepe van,mivel a céklából könnyen felszívódó szerves vas a hemoglobinhoz kötődve az nagyobb felületen tudja felvenni az oxigént.

                                      








 
Egyébként is az a mondás járja: Isten ajándéka Magyarországnak a cékla, vöröskáposzta, paradicsom és sárgarépa.

CÉKLA a magyar aloe vera!!

 
A cékla kiváló többek között a bőrbetegségek kezelésére, fáradtság
ellen, hólyagpanaszokra, keringési rendellenességekre, a klimax
tüneteinek enyhítésére, májpanaszok kezelésére, menstruációs
zavarokra, a nyirokrendszer zavarainak kezelésére, szempanaszokra --
mint például a szemfáradás vagy szürkehályog --, szív-, és vérnyomás
rendellenességeinek kezelésére, valamint vesepanaszokra egyaránt. A
várandósság ideje alatt is ajánlott a fogyasztása, hiszen segít a
vérképzésben.
Nyersen, reszelve vagy szeletekben
A cékla gyökere és levele egyaránt fogyasztható, sőt, mindkettő szinte
ugyanannyi hasznos tápanyagot tartalmaz. A céklalevél nem csak
egészséges, de rendkívül jól mutat a salátákban: a legtrendibb
éttermek ma előszeretettel használják a lila erezetű, élénkzöld
leveleket.
A mézédes céklagumót legjobb, ha nyersen salátaként, vagy reszelve
fogyasztod. Ha fokozni szeretnéd az ízhatást, reszelj hozzá almát vagy
körtét is, így igazán ízletes vitaminpürét kaphatsz! Ha nassolnál
valamit, rágcsálj szeletekre vágott céklát: segíti a vérképzést és
kiváló antioxidáns.

Mindegy hogyan, de fogyaszd!
Hiszen nagyon egészséges, és láthatod, hogy az elkészítésének
számtalan módja van. Használd ki a természet gyógyító ajándékait, hogy
minél kevesebb időt kellejen a betegséggel foglalkoznod!

Kedvcsináló: egy ízletes és gyorsan elkészíthető céklasaláta recept
Hozzávalók: 60 dkg cékla, 3-4 db kisebb alma, 1 vöröshagyma, 2 kanál
citromlé, 1 evőkanálnyi méz, 2 evőkanálnyi olívaolaj és egy kis só.
Így készítsd a salátát: Az alaposan megmosott céklát hámozd meg,
öblítsd le, reszeld vékonyra és tedd be egy tálba. Ezután a megmosott
és meghámozott almát és vöröshagymát is reszeld hozzá, sózd meg, add
hozzá a citromlevet, olíva olajat és a mézet. Forgasd össze alaposan
az alapanyagokat, majd hagy hűlni néhány órát. Önmagában is
fogyaszthatod, de ízletes köret lehet frissen elkészített sült mellé
is.
Bolondítsd meg egy kis sajttal: sült cékla és kecskesajt saláta


A Cékla a Magyar Aloe Vera! Fogyassz belőle minél többet! *Olcsóbb
és finomabb, mint bármelyik Patikai vitamin, vagy étrend kiegészítő!!!*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése